10 Şubat 2017 Cuma

TDD HEYETİ DP'Yİ ZİYARET ETTİ. "Genel Başkanımız Gültekin Uysal, Toplumsal Düşünce Derneği ve Türk Boyları Konfederasyonu heyetlerini kabul etti.."


Genel Başkanımız Gültekin Uysal, Toplumsal Düşünce Derneği ve Türk Boyları Konfederasyonu heyetlerini kabul etti


9 Şubat 2017 Perşembe
“Sayın Cumhurbaşkanımızın tabiriyle dünya 5’ten büyüktür ancak unutmamak gerekir ki Türkiye de Sayın Erdoğan’dan büyüktür”

(DP Basın Merkezi - Genel Başkanımız Gültekin Uysal, Toplumsal Düşünce Derneği ve Türk Boyları Konfederasyonu heyetlerini makamında kabul etti.
Toplumsal Düşünce Derneği Genel Başkanı Av. Fethi Bolayır ve Türk Boyları Konfederasyonu Genel Başkanı Durhasan Koca ile beraberindeki heyeti makamında kabul eden Genel Başkanımız, yaptığı konuşmada anayasa değişiklik teklifiyle ilgili yapılacak olan referandumda Demokrat Parti olarak Genel İdare Kurulunda oybirliğiyle ‘hayır’ diyeceklerini söyleyerek “Sayın Cumhurbaşkanımızın tabiriyle dünya 5’ten büyüktür ancak unutmamak gerekir ki Türkiye de Sayın Erdoğan’dan büyüktür” dedi. 
Kabul sırasında konuşan genel başkanlar referandum çalışmaları ve “hayır” kampanyaları hakkında görüş alışverişinde bulundular. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder